alu-kon alu-kon
alu-kon
alu-kon alu-kon alu-kon alu-kon alu-kon alu-kon alu-kon alu-kon alu-kon
alu-kon
Proizvodi
alu-kon
Reference
alu-kon
Galerija
alu-kon
Katalog
alu-kon
Kontakt
alu-kon
alu-kon
proizvodi>aluminij


Stakleni plašt/SPYDER je sistem staklenih ploha, kod kojih se pričvršćenje stakla izvodi “INOX” držačima sa ili bez podkonstrukcije. U mogućnosti smo objekt opremiti plaštom u izvedbi od jednostrukog stakla i “IZO stakla”. Kako stakleni plašt izgleda na gotovom objektu pogledajte na primjeru servisa “MERCEDES” u Savskoj ulici – ZAGREB.

Dvostruka fasada je fasada sa dvije odvojene fasade što omogućuje maksimalnu toplinsku i zvučnu zaštitu. Fasade su odmaknute 200 m sa ventiliranim međuprostorom po potrebi ispunjenim zaštitnim žaluzinama ili sa odmakom 700 m sa hodnom stazom za servisiranje i pranje fasada. Ovim kombinacijama postiže se vrhunska toplinska i zvučna zaštita, a istovremeno maksimalan ulaz dnevnog svjetla.

Strukturalne fasade su sustav fasada bez vidljivih aluminijskih nosivih profila. Fasada se izvodi tehnikom lijepljenja stakla na aluminijske profile. Tako izvedene staklene fasade odlikuju se modernim i atraktivnim izgledom.

Polustrukturalne fasade su sustav fasada sa naglašenim sljubnicama sa minimalnom širinom vidljivog aluminijskog profila po obodu krila. Ostakljenje je sa reflektirajućim IZO staklom, a uz staklo moguće je upotrijebiti i neke druge materijale, npr. tanko stijene panele.

Kontinuirane fasade su sistem fasada sa vidljivim aluminijskim profilima, koji slijede aluminijski raster a daju mogućnost različite izvedbe vanjskog profila uz naglašenu horizontalnost i vertikalnost. Za zadovoljenje arhitektonskih zahtjeva i potpune funkcionalnosti kontinuirane fasade daju mogućnost ugradnje različitih prozorskih sustava.

Kazetirane fasade je sustav fasada od kazetiranih tankih panela (4 – 6 mm širine) ili od aluminijskog lima. Izvode se kao samostalna fasadna konstrukcija ili u kombinaciji sa drugim fasadnim sustavima postavlja se na zid ili na podkonstrukciju.

Sustavi za prozore i vrata
Izrada od aluminijskog profila sa prekinutim termičkim mostom ili bez. Naši sistemi omogućavaju sve vrste otvaranja krila (otklopno, zaokretno, klizno, otklopno – zaokretno, otklopno – klizno) a profile, okove, brtve i ostali materijal nabavljamo od vrhunskih europskih proizvođača.

Unutarnje pregradne stijene mogu biti fiksne, a u stijene se mogu projektirati i vrata, klizna, zaokretna ili mimokretna.

Fasadni paneli punjeni su poliuretanom debljine 40–150 mm montirani na zid, čeličnu ili betonsku podkonstrukciju. Vidljive plohe izvodimo u različitim izvedbama (profilacije, boje i sl.). Proizvode se od najkvalitetnijih materijala i renomiranih europskih proizvođača, što garantira najvišu kvalitetu izvedbe objekta.

Aluminijski paneli – pokrove izvodimo vrhunskim KAL ZIP sistemom, sa višestrukom zaštitom na atmosferilije. Garancija kvalitete je upotreba vrhunskih materijala najboljih europskih proizvođača.

PVC prozori i vrata
U želji da zadovoljimo sve potrebe tržišta, uveli smo u sklopu naše primarne proizvodnje i izvođenje svih vrsta prozora i vrata iz PVC materijala .
SJEDIŠTE TVRTKE:
GORIČICA, Paukovečka cesta 23, 10382 DONJA ZELINA///Tel: +385 1 2065-746/2065-747///Fax: 385 1 2065-826


URED ZAGREB:
Donje Svetice 33, 10 000 ZAGREB///Tel/Fax: +385 98 980 6090
alu-kon